Bábovka EKVÁDOR

Bábovka EKVÁDOR
Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 hrnek šťávy z čerstvých pomerančů
  • 3 hrnky hladké mouky
  • 1 hrnek cukru krupice
  • 1 hrnek oleje
  • 3 vejce
  • 1 prášek do pečiva 2 lžíce kandovaného ovoce
  • hrubá mouka
  • tuk na vymazání formy

Postup receptu

  1. Všechny suroviny dáme do větší mísy a vymícháme je v hladké těsto
  2. Do tukem vymazané a moukou vysypané formy vlijeme těsto
  3. Bábovku Ekvádor pečeme v předehřáté troubě při 170°C zhruba 30 minut
Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X