Ingredience
- 4 zralé banány
- 150 g polohrubé mouky
- 100 ml mléka
- 2 vejce
- 1 lžička kypřícího prášku
Postup receptu
- Nejdříve banány rozmixujeme s mlékem a vejci, přidáme mouku, kypřící prášek a promícháme
- Kdo chce může přidat i cukr
- Smažíme klasicky na oleji nebo bez něj na teflonové pánvi (je to zdravější)
- Nakonec lívance posypeme skořicí, nebo polijeme marmeládou či tvarohem s vanilkovým cukrem
Nevěřila jsem, že mohou být, tak dobré a jsou. Jen jsem je potíralla šelehačko a jsou vynikající. U nás padly za vlast.
No to já taky ne ,je to moc jednoduchý recept, ale pozor výborný:)))Ještě jse udělla na to banánové pyré a na konec šlehajdu.
neodolala jsem a musela to hned ochutnat, tak jsme se do toho dala a konečný výsledek byl úspěšný, všem to chutnalo jupííí.
To s tím banánovým pyrém a k tomu tu šlehajdu nedalo se tomu odolat a neudělat ten skvělý nápad a měla jsme co dělat, abych to nezbouchala sama:)
4 banány jsou dle mého názoru málo, pokud máte hodně rádi banánovou chuť, tak dejte tak 6 banánu. Je to výborné a hlavně zdravoučké:)