Bosenská opékaná játra

Bosenská opékaná játra
Doba přípravy: 65 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 750 g vepřových jater
  • 1 lžíce majoránky
  • 150 g anglické slaniny
  • 150 g strouhanky
  • 80 g sádla
  • sůl

Postup receptu

  1. Vepřová játra nakrájíme na plátky, mírně naklepeme na jedné straně posypeme majoránkou.
  2. Po obou stranách obalíme ve strouhance a opékáme pomalu po obou stranách v horkém oleji současně s plátky slaniny
  3. Opečené plátky osolíme,přelijeme výpekem a oszdobíme opečenou slaninou
  4. Jako přílohu doporučuji smažené hranolky opečené brambory, rýži, chléb
Komentáře
  1. Vše jak píšete v receptu jen tam zkuste kuchařky přidat 4 lžíce rajčatového protlaku a trošku chilly je to delikatesa s opékanými brambory.

  2. S tím rajčatovým protlakem je to skvělá kombinace a variace děkuji, manžel játra zbožńuje na jekýkoliv způsob:)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X