Tisk receptu

Čevabčiči

Recept přidán 16.02.2008


Ingredience
600 g libového vepřového, sůl, pepř, červená mletá paprika, 1 lžíce sádlo syrové">sádla, 1 lžíce hl. Mouky

Příprava receptu

Maso umeleme na strojku nebo v robotu, osolíme,opepříme a spojíme. Na pomoučeném prkénku utvoříme váleček, z něco nakrájíme šišky jako prst silné a obalíme v mouce. Pánev potřeme malým kouskem sádla a šišky na něm pěkně opečeme z obou stran. Nesmíme smažit ve větším množství tuku, aby čevabčiči chutnaly jako spíše pečené na roštu. Na roštu je pečeme bez potření olejem. Podáváme je s chlebem nebo s bramborem.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    5 osob(y)
Doba přípravy:  50 minut
Obtížnost:         středně těžké středně těžké


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Mleté maso




K receptu doporučujeme

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!

Příspěvky k receptu: Čevabčiči

Vložit nový příspěvek
na grilu Autor: tapinka, vloženo 10.06.2009
OdpovědětVyhrála jsem s Hellmannsem rakletový gril a zkusila čevabčiči na něm - a je to o stupeň lepší. Určitě vyzkoušejte. Můžete ještě taky zkusit štěstí a třeba taky vyhrajete - stačí koupit jednu majolku nebo tatarku, poslat sms a je to hotovo. Trvá to někdy do půlky prázdnin.
čevabčiči s bramborem Autor: Věra , vloženo 13.01.2012
OdpovědětBrambor lilek je název rostliny. Tato rostlina má hlízy, které se jmenují brambory. V jednotném čísle ta brambora. Takže správně čevabčiči s brambory. Jinak recept na čevabčiči je dobrý. Děkuji.
Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: , vloženo 22.10.2008
OdpovědětČevabčiči sem dělala už několikrát a nakonec mě přišlo, že když tam přidám na hodně jemno cibulku je to chutnější, tak neváhejte kuchařinky a zkuste to.
Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: , vloženo 27.02.2009
OdpovědětU nás se dává ještě do čevabčiči i když to tam asi nemá být, tak nastrouhaný sýr, který zamíchám přímo do toho masa a klasicky smažím. Je to hrozně dobrý.
Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: , vloženo 20.04.2009
OdpovědětNo to tam nemá být, ale taky jsme to zkusila díky a je to s tou komn´binací fajn a k tomu kašičku.
Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: Alice 3ukalova, vloženo 27.09.2009
Odpovědětdilino,nic neumíš
Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: , vloženo 19.05.2009
OdpovědětSýreček tam může být dobroučký:)
Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: Tamara, vloženo 01.06.2009
OdpovědětJo jo to jo nebo niva je v tom mletém masu delikatesní:)
Re: Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: Pavlína, vloženo 08.06.2009
OdpovědětNivou bych to určitě nekazila jen majoránku tam, dávám trochu ono se to maso navoní a nebo tymián.
Re: Re: Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: Martina, vloženo 13.07.2009
OdpovědětJá si do čevabčiči dávám ještě slaninku na kousíčky do těstíčka a nastrouhanej sýr a to je panečku pak dobrota.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: , vloženo 14.07.2009
OdpovědětJá si myslím, že tam sýr teda nepatří:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: Klaruš, vloženo 29.09.2009
OdpovědětVždyť ot je jedno, halvně že všem chutná ne?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: Saša, vloženo 04.01.2010
Odpovědět Kde je nastrouhané sejrátko mňam ten tam chybí
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: Klára, vloženo 07.01.2010
Odpovědětjojo niva je bomba, už to tady psala i jedna paní s nivou
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čevabčiči s osmahlou cibulkou Autor: Sašena, vloženo 18.02.2010
OdpovědětHmmmmmmmmm s nivou to si dám říct tu zbožňujeme, takže je jen na mě to vyzkoušet díky
Vložit nový příspěvek




Nové příspěvky