Lahodný štiplavý samuraj z drůbežího masa

Lahodný štiplavý samuraj z drůbežího masa
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 cibule
  • 2 menší papriky
  • 2 rajčátka
  • 2 kuřecí prsa na nudličky
  • 4 chilli papričky
  • sůl
  • pepř
  • 1 rajčatový protlak
  • 1 dcl oleje
  • sušenou papriku
  • troška vody nebo vývaru na podlití na dušení masíčka

Postup receptu

  1. Nakrájíme nejprve cibuli na kolečka, ale tenká, a osmahneme na oleji, potom si nakrájíme na nudličky kuřecí, a když chcete, i krůtí maso na nudličky, poprášíme paprikou a podlijeme trošičkou vody, jen mírně, a dusíme asi 15 minutek
  2. Pak si jen vložíme předem nachystanou zeleninu na nudličky, osolíme, opepříme a dáme ještě jako poslední ingredienci rajčatový protlak nebo šťávu s chilli papričkami a povaříme na mírném plameni, ale už jen tak 10 minutek, víc ne, ať se nám nerozvaří zeleninka
  3. Jako přílohu máme rádi chléb, rýži a hranolky
Komentáře
  1. Proboha, zeleninka, hranolečky, masíčko, minutky – to je jak v mateřský školce. I ta hromádečka pravopisných chybiček tomu odpovídá.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X