Měkké vepřové plátky podušené na mrkvi

Měkké vepřové plátky podušené na mrkvi
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky kotletky bez kosti
  • pepř
  • sůl
  • cukr
  • masox
  • 6 mrkví
  • Solamyl na zahuštění

Postup receptu

  1. Plátky mírně naklepeme a posolíme, trošku popepříme a smažíme zprudka na oleji
  2. Potom si nakrájíme na kolečka mrkev, kterou k masu přidáme, a jen chviličku restujeme společně
  3. Potom zaleje vývarem a dusíme pod pokličkou do změknutí masa a mrkve
  4. Pak už jen se přidá cukr a sůl dle potřeby, nakonec se to zahustí Solamylem smíchaným s vodou
  5. K tomu jsou výborné šťouchané brambůrky
Komentáře
  1. Vepřové na mrkvi dělávám a moc nám chutná. Mrkev nakonec rozmixuju. Jen nesladím, mrkev je sama o sobě sladká.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X