Vynikající špekáčky grilované v alobalu

Vynikající špekáčky grilované v alobalu
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 8 špekáčků ( nebo párků či klobás)
  • 4 cibule
  • 4 rajčata
  • 4 papriky
  • sůl
  • směs koření na grilování
  • 1 dl piva

Postup receptu

  1. Připravíme si 4 alobalové misky, vytřeme je olejem a do nich pak rozložíme na plátky pokrájené špekáčky (nebo jinou uzeninu), kolečka cibule, plátky rajčata a na nudličky nakrájené papriky
  2. Vše osolíme, posypeme kořením na grilování a podlijeme každou misku 1-2 lžícemi piva
  3. Zabalíme do velkých kusů alobalu a grilujeme na roštu asi 25 minut
  4. Jako přílohu volíme chléb 

K letnímu ochlazení mohou pomoci mobilní ochlazovače vzduchu? Mrkněte se na jejich recenzi!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X