Grilovaný bůček v alobalu

Grilovaný bůček v alobalu
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg bůčku
  • 10 dkg krájeného ostřejšího salámu
  • 10 dkg plátkového sýra
  • 3 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce hořčice.

Postup receptu

  1. Bůček vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na slabší plátky
  2. Naklepeme je, osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a prokládáme kolečky salámu, plátky, sýra, kolečky cibule
  3. Zabalíme do alobalu a grilujeme 40 minut
  4. Příloha: chléb, čerstvá rajčata

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X