Grilovaný pstruh s bylinkovým máslem

Grilovaný pstruh s bylinkovým máslem
Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 80 g másla
  • 2 čerstvých bylinek
  • 2 červené feferonky
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 lžíce vegety
  • 2 lžíce worcesterové omáčky
  • 1 lžíci citrónové šťávy
  • 4 pstruhy nebo makrely
  • sůl
  • pepř
  • 4 lžíce
  • 2 citrony
  • 8 plátků slaniny.

Postup receptu

  1. Změklé máslo promícháme s bylinkami, hořčicí, feferonkami, vegetu, worcesterové omáčky,citronové šťávy a necháme v lednici ztuhnout
  2. Ryby ořádně očistíme a vysušíme, osolíme opepříme a jak ze vnitř, tak z venku potíráme máslem ztuhlým
  3. Potom je několikrát šikmo nařízneme nožem a vtíráme do řezů máslo bylinkové a trochu oleje
  4. Takto připravené ryby pokládáme na grila opékáme z obou stran a potíráme máslem
  5. Potom mezi ryby vkládáme na silnější pláty citrónu a slaniny
Komentáře
  1. Proboha !!! Bylinkový a bylinky s TVRDÝM !!! Vždyť jste se učili vyjmenovaná slova. Zdravím, popř. zašlu pravidla českéhoi jazyka.

  2. Někteří lidé prostě ignorují i/y, háčky, čárky, atp. Ne vše se uhlídá.. Díky za upozornění

  3. Jejda dostala jsem se do recveptů nebo do jazykového kroužku:)Chci se jen vyjádřit k této pochoutce vyšla skvěle i s takovou hrubkou:)jak píšete.

  4. Tak to jste se pěkně ztrapnil nebo ztrapnila s těmi pravidly vždyď je to dobře…a vůbec recept super dávám1*

  5. Nechte toho ubožáčka žít ve svém světě háčků a čárek.Všichni přeci víme jak to má být 😀

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X