Netradiční smaženice z hub a hermelínu

Netradiční smaženice z hub a hermelínu
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40–50 dkg hub
  • 2 cibule
  • 2 lžíce másla
  • 3–4 vejce
  • 1 hermelín
  • kmín
  • sůl

Postup receptu

  1. Na rozpuštěném másle osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a na jemné plátky nakrájené houby, sůl, kmín a dusíme doměkka
  2. K měkkým houbám přidáme nakrájený hermelín a necháme ho změknout
  3. Nakonec přidáme rozšlehaná vejce a za stálého míchání je necháme ztuhnout
  4. Příloha: chléb

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X