Sytý a skvěle dochucený hrách s kroupami

Sytý a skvěle dochucený hrách s kroupami
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 250 g hrachu
  • 150 g krup
  • pepř
  • sůl
  • česnek
  • trocha majoránky
  • 20é g škvarků
  • 80 g sádla
  • 40 g cibule

Postup receptu

  1. Přebraný a namočený hrách uvaříme do měkka
  2. Kroupy přebereme, namočíme do studené vody, osolíme a vaříme do měkka
  3. Potom uvařený hrách a kroupy smícháme dohromady, omastíme, smícháme je se škvarky, polijeme osmaženou cibulkou a podáváme s uzeným masem, klobáskou a kyselou okurkou
Komentáře
  1. zkuste to vic zahustit krupkamy a dělat z těsta karbenátky a osmahnout je. Je to delikatesa.

  2. Ty karbošky jsou teda opravdu jedinečné a je to hlavně zase něco uplně jiného než klasiká kaše.

  3. Jenom se přihlašuji, že je to fakt dobrota jsme vegani, takže nám takové co by řekl jiný člověk blafy chutnají:)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X