Tisk receptu

Kachna pomalu pečená

Recept přidán 28.11.2009


Ingredience
1 kachna, trochu soli a kmínu na posypání.

Příprava receptu

Kachnu položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Pekáč zakryjeme horním víkem a vložíme do normální trouby. Pečeme jen při 120 °C (stodvacet) a pečeme 5 (pět) hodin aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč. Zhruba po pěti hodinách je kachna propečená, s křupavou kůrkou a vypečenou šťávou. Příloha: bramborový knedlík, dušené červené zelí.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  120 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Ostatní




K receptu doporučujeme

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!
Moje první kachnička výborná
Kachna pomalu pečená  od Dáda Zvětšit obrázek

Přidat vlastní fotografii receptu

Příspěvky k receptu: Kachna pomalu pečená

Vložit nový příspěvek




Nové příspěvky
  • Grilování
    Dobrý den, na grilu mám nejraději kuřecí maso. Vřele doporučuji tento recept...
  • Re: Vám chutná Hellmans?
    Ne, Hellmans nám doma naprosto nechutná, ale lidi ji tu v Čechách kupují, tak nevím. My máme rádi...
  • Re: Re: Měla by se péct 3 hodiny.
    Děkuji za super trik. určitě ho časem vyzkouším. Marek z https://www.rawmarket.cz
  • Hamburgery
    Dobrý den, hamburgery musejí být dobře ugrilovány. Odpověď naleznete zde:...
  • Hmmmm...
    Jak dlouho a na kolik stupňů to mam péct? ?? O tom tu není nic napsáno. .. mam elektrickou...