Tisk receptu

Kachna pomalu pečená

Recept přidán 28.11.2009


Ingredience
1 kachna, trochu soli a kmínu na posypání.

Příprava receptu

Kachnu položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Pekáč zakryjeme horním víkem a vložíme do normální trouby. Pečeme jen při 120 °C (stodvacet) a pečeme 5 (pět) hodin aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč. Zhruba po pěti hodinách je kachna propečená, s křupavou kůrkou a vypečenou šťávou. Příloha: bramborový knedlík, dušené červené zelí.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  120 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Ostatní




K receptu doporučujeme

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!
Moje první kachnička výborná
Kachna pomalu pečená  od Dáda Zvětšit obrázek

Přidat vlastní fotografii receptu

Příspěvky k receptu: Kachna pomalu pečená

Vložit nový příspěvek
príloha Autor: peter, vloženo 22.03.2014
Odpovědětako prílohu môžem odporúčať zemiačiky alebo hranolky od mccain, ktoré sú naozaj výborné, zemiakové, chrumkavé a lahodné. medzi moje obľúbené patria zemiačiky crunchy wedges a hranolky sprinter.




Nové příspěvky
  • A kde je paprika
    A kolik že má být té papriky? :-)
  • recept
    Cesto na tortu som ešte pobláznila s cereálnym nápojom Caro, ktorý dodá výbornú chuť.
  • recept
    aj klasické sušienky sa dajú spraviť netradičnými a to tým, keď do cesta použijete cereálny nápoj...
  • recept
    Do tohto koláčika sa výborne hodí aj nápoj Caro, ktorý pridávam do cesta.
  • recept
    často pri pečení používam do cesta zdravý cereálny nápoj Caro.