Tisk receptu

Kachna pomalu pečená

Recept přidán 28.11.2009


Ingredience
1 kachna, trochu soli a kmínu na posypání.

Příprava receptu

Kachnu položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Pekáč zakryjeme horním víkem a vložíme do normální trouby. Pečeme jen při 120 °C (stodvacet) a pečeme 5 (pět) hodin aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč. Zhruba po pěti hodinách je kachna propečená, s křupavou kůrkou a vypečenou šťávou. Příloha: bramborový knedlík, dušené červené zelí.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  120 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Ostatní




K receptu doporučujeme

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!
Moje první kachnička výborná
Kachna pomalu pečená  od Dáda Zvětšit obrázek

Přidat vlastní fotografii receptu

Příspěvky k receptu: Kachna pomalu pečená

Vložit nový příspěvek




Nové příspěvky
  • hodnocení
    super, určitě doporučuju. Výborný.
  • Caro
    Mnam, a jeste k tomu hrnicek tepleho Caro! :)
  • LF
    na vše používám pudink uvařený ve vodě
  • Vynikajíci vdolečky
    Tšsto šlo krásně dělat, vdolečky jsem vykrajovala malou skleničkou, hned smažila. Vše OK, všem...
  • Re: nápoj
    Souhlasim, taky pouzivam Caro :) A pridavam nekdy i do peceni :)