Tisk receptu

Kachna pomalu pečená

Recept přidán 28.11.2009


Ingredience
1 kachna, trochu soli a kmínu na posypání.

Příprava receptu

Kachnu položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Pekáč zakryjeme horním víkem a vložíme do normální trouby. Pečeme jen při 120 °C (stodvacet) a pečeme 5 (pět) hodin aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč. Zhruba po pěti hodinách je kachna propečená, s křupavou kůrkou a vypečenou šťávou. Příloha: bramborový knedlík, dušené červené zelí.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  120 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Ostatní




K receptu doporučujeme

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!
Moje první kachnička výborná
Kachna pomalu pečená  od Dáda Zvětšit obrázek

Přidat vlastní fotografii receptu

Příspěvky k receptu: Kachna pomalu pečená

Vložit nový příspěvek
príloha Autor: peter, vloženo 22.03.2014
Odpovědětako prílohu môžem odporúčať zemiačiky alebo hranolky od mccain, ktoré sú naozaj výborné, zemiakové, chrumkavé a lahodné. medzi moje obľúbené patria zemiačiky crunchy wedges a hranolky sprinter.




Nové příspěvky
  • Pani mc-cain
    Paní si asi myslí,že Češi rádi žerou jen zmražené polotovary a ještě k tomu Americké,jestli si...
  • Návrh tiché vraždy
    Proboha zabijte už někdo tu kokotku co tu všade furt jen píše o svým přežírání hranolkama a...
  • Re: Re: Lasange jsou prostě skvělé
    neplet se do života jinem
  • príloha
    jednoznačne ako prílohu odporúčam hranolky a zemiačiky od mccain a skvelým produktom je aj ich...
  • príloha
    jednoznačne ako prílohu odporúčam hranolky a zemiačiky od mccain a skvelým produktom je aj ich...