Tisk receptu

Kachna pomalu pečená

Recept přidán 28.11.2009


Ingredience
1 kachna, trochu soli a kmínu na posypání.

Příprava receptu

Kachnu položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Pekáč zakryjeme horním víkem a vložíme do normální trouby. Pečeme jen při 120 °C (stodvacet) a pečeme 5 (pět) hodin aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč. Zhruba po pěti hodinách je kachna propečená, s křupavou kůrkou a vypečenou šťávou. Příloha: bramborový knedlík, dušené červené zelí.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  120 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Ostatní




K receptu doporučujeme

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!
Moje první kachnička výborná
Kachna pomalu pečená  od Dáda Zvětšit obrázek

Přidat vlastní fotografii receptu

Příspěvky k receptu: Kachna pomalu pečená

Vložit nový příspěvek




Nové příspěvky
  • lepenec
    Tento recept využíváme na chalupě, je to rychlé a podáváme to s uvařenými párky a říkáme tomu...
  • Re: Ta gramatika
    ,,ty nelepší bramboráky :-D" ach jo ..
  • Ricoré
    Kakao často nahrazuji kávovinovými nápoji, doporučuji :)
  • Caro
    Misto kakaa by slo pouzit Caro. Kulicky by mely vice kavovy nadech, ale pritom stale bez kofeinu :)
  • Cerealni napoje
    Ja si myslim, ze i cerealni napoje zde patri! :)