Pečená krkovička v pekáčku na cibuli a paprice

Pečená krkovička v pekáčku na cibuli a paprice
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovičky
  • 1 lžička soli
  • 1 kelímek plnotučné hořčice
  • 3 větší cibule
  • 1 lžička pepře
  • voda
  • máslo
  • 2 čerstvé papriky

Postup receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme silně hořčicí
  2. Pak ho vložíme do vymazané zapékací misky a přidáme na plátky nakrájené cibule a na proužky nakrájené papriky
  3. Mírně podlijeme vodou a pečeme v horké troubě doměkka
  4. Příloha: bramborová kaše, vařené brambory, hranolky

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X