Tisk receptu

Krůta s omáčkou

Recept přidán 27.04.2009


Ingredience
80 dkg krůtích prsou, 1 petržel, 1 mrkev, 10 dkg žampionů pokrájených na plátky, 5 dkg másla, 1 smetana ke šlehání, hladká mouka, sůl, pepř, hladká mouka

Příprava receptu

Kuřecí prsa dáme vařit společně s kořenovou zeleninou do osolené vody a vaříme přibližně 10 minut. Zeleninu i maso vyndáme a mas necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a prsa na něm ze všech stran zprudka opečeme. Vyndáme z pánve a zabalíme do alobalu. Zeleninu společně s trochou vývaru rozmixujeme a dáme stranou. Na výpeku z kuřecích prsou pár minut podusíme pokrájené žampiony. Na zbývajícím tuku osmahneme mouku a opatrně přilijeme vývar ze zeleniny a masa. Přidáme podušené žampiony, rozmixovanou zeleninu, vmícháme šlehačku, osolíme, opepříme a pár minut povaříme. Krůtí maso pokrájíme na plátky a podáváme se smetanovou omáčkou.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  35 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Krůtí maso , Rychlé recepty




K receptu doporučujeme

Přílohy

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!

Příspěvky k receptu: Krůta s omáčkou

Vložit nový příspěvek




Nové příspěvky