Tisk receptu

Krůtí maso s klobásovou peřinkou

Recept přidán 09.04.2012


Ingredience
4 plátky z krůtích prsou, sůl, koření podle chuti. Peřinka: 30 dkg bílé klobásy, 2 housky, cca 1 dl mléka, 2 vejce, 1 bílá klobása, 1-2 lžíce másla, mletý pepř, sůl.

Příprava receptu

Housky nakrájíme na kostičky a přelijeme vlažným mlékem, které necháme vsáknout. Namočené housky vymačkáme a utřeme s vejci a máslem. Do houskové směsi pak vymačkáme bílou klobásu a vše promícháme. Dosolíme a dokořeníme podle chuti. Krůtí plátky naklepeme, opečeme na másle a vložíme do vymazaného pekáčku. Pečeme asi 20 minut samostatně, pak je zakryjeme připravenou peřinkou a dopečeme. Příloha: brambory, bramborová kaše, kompot nebo zeleninový salát.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  75 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Krůtí maso




K receptu doporučujeme

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!

Příspěvky k receptu: Krůtí maso s klobásovou peřinkou

Vložit nový příspěvek




Nové příspěvky