Tisk receptu

Krůtí pečeně na pivu

Recept přidán 20.04.2010


Ingredience
60 dkg krůtích prsou vcelku, 8 plátků anglické slaniny nebo uzeného bůčku, 30 dkg cibule, 1 mrkev, 4 lžíce kečupu, 1/2 l černého piva, 2 lžíce sádlo syrové">sádla, sůl, pepř.

Příprava receptu

Maso omyjeme a na osmi místech nakrojíme. Do řezů vložíme plátky slaniny nebo bůčku a ovážeme pevně nití. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, v pánvi rozehřejeme tuk a cibuli na něm osmažíme. Kečup rozmícháme s pivem.Připravené maso vložíme do pekáče, přidáme osmaženou cibuli, nadrobno nakrájenou mrkev a polijeme kečupem s pivem. Pečeme asi 60 minut v troubě a během pečení maso přeléváme šťávou. Příloha: bramborové krokety nebo hranolky. Obměna: krůtí maso můžeme nahradit vepřovou pečení nebo jiným masem.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  75 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Krůtí maso




K receptu doporučujeme

Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!

Příspěvky k receptu: Krůtí pečeně na pivu

Vložit nový příspěvek




Nové příspěvky