Recepty: Maso

Maso Maso je v našich kuchyních velmi oblíbené, dá upravovat mnoha způsoby a šikovný kuchař či kuchařka dokáží snadno připravit skvělý pokrm. Můžeme ho smažit, péct, dusit, nakládat, udit, grilovat, sušit, atd. Příprava masa se liší u různých druhů - kuřecí, zvěřina, hovězí, ryby, atd. Záleží také na stáří masa (zvířete) a část, ze které maso pochází – kýta, bok, atd. Je velmi výživné, ptotože obsahuje hodně živin a hlavně důležitý prvek pro náš organismus a to jsou bílkoviny.







Položek: 947, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Maso:
  • Jídlo z jednoho hrnce
    Jídlo z jednoho hrnce Jak název napovídá, jedná se o jídlo, které včetně přílohy uvaříme v jednom hrnci, nejvýše je ještě podáváme s kouskem bílého pečiva nebo krajíčkem chleba. Tím ..
  • Grilujeme vepřové maso
    Grilujeme vepřové maso Grilovat se dají různé druhy masa. Drůbeží maso je křehké a za relativně krátkou dobu připravené k podávání, hovězí maso je šťavnaté a s výraznou chutí, ale je ..
  • Kuřecí v marinádě
    Kuřecí v marinádě Kuřecí maso se stalo pravidelnou součástí jídelníčku. Množství receptů, které se díky fantazii kuchařů a kuchařek v posledních letech objevilo svědčí o tom, že ..


Nové příspěvky
  • Grilování
    Dobrý den, na grilu mám nejraději kuřecí maso. Vřele doporučuji tento recept...
  • Re: Vám chutná Hellmans?
    Ne, Hellmans nám doma naprosto nechutná, ale lidi ji tu v Čechách kupují, tak nevím. My máme rádi...
  • Re: Re: Měla by se péct 3 hodiny.
    Děkuji za super trik. určitě ho časem vyzkouším. Marek z https://www.rawmarket.cz
  • Hamburgery
    Dobrý den, hamburgery musejí být dobře ugrilovány. Odpověď naleznete zde:...
  • Hmmmm...
    Jak dlouho a na kolik stupňů to mam péct? ?? O tom tu není nic napsáno. .. mam elektrickou...