Recepty: Maso

Maso Maso je v našich kuchyních velmi oblíbené, dá upravovat mnoha způsoby a šikovný kuchař či kuchařka dokáží snadno připravit skvělý pokrm. Můžeme ho smažit, péct, dusit, nakládat, udit, grilovat, sušit, atd. Příprava masa se liší u různých druhů - kuřecí, zvěřina, hovězí, ryby, atd. Záleží také na stáří masa (zvířete) a část, ze které maso pochází – kýta, bok, atd. Je velmi výživné, ptotože obsahuje hodně živin a hlavně důležitý prvek pro náš organismus a to jsou bílkoviny.







Položek: 947, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Maso:
  • Sekaná masová pečeně
    Sekaná pečeně sice není pro zkušené kuchařky žádná novinka, ale protože existuje jenom velmi málo jídel umožňujících takovou variabilitu jako sekaná pečeně, vžd..
  • Zapékané mleté maso
    Zapékané mleté maso    Zapékaná jídla jsou stálou součástí naší kuchyně. Tato jídla mají řadu výhod, protože je lze skládat z řady surovin a pokud se pokrm zapéká s některou základní ..
  • Maso a sýry
    Maso a sýry Pestrá nabídka tuzemských i dovážených sýrů včetně všeobecně známých značek nabízí široké možnosti užití sýrů nejen ve studené kuchyni, kdy je podáváme jako sto..


Nové příspěvky