Recepty: Maso

Maso Maso je v našich kuchyních velmi oblíbené, dá upravovat mnoha způsoby a šikovný kuchař či kuchařka dokáží snadno připravit skvělý pokrm. Můžeme ho smažit, péct, dusit, nakládat, udit, grilovat, sušit, atd. Příprava masa se liší u různých druhů - kuřecí, zvěřina, hovězí, ryby, atd. Záleží také na stáří masa (zvířete) a část, ze které maso pochází – kýta, bok, atd. Je velmi výživné, ptotože obsahuje hodně živin a hlavně důležitý prvek pro náš organismus a to jsou bílkoviny.







Položek: 947, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Maso:
  • Smažená slepice
    Smažená slepice Smažit obalené slepičí porce můžeme jen z velmi mladé slepice, jinak se maso nestačí prosmažit a zůstává tuhé. Ale i maso ze slepice se dá využít ke smažení a t..
  • Smažený řízek
    Smažený řízek je klasikou české kuchyně. Zastánci zdravé výživy by jistě proti němu snesli řadu argumentů, ale když trochu přivřeme oči, tak si můžeme říci, že ..
  • Dušená slepice
    Dušená slepice Slepici známe většinou jako velmi dobrou surovinu na polévku a v tom případě ji jednoduše uvaříme, vhodné maso obereme do polévky a to bývá celé využití slepice..


Nové příspěvky