Recepty: Maso

Maso Maso je v našich kuchyních velmi oblíbené, dá upravovat mnoha způsoby a šikovný kuchař či kuchařka dokáží snadno připravit skvělý pokrm. Můžeme ho smažit, péct, dusit, nakládat, udit, grilovat, sušit, atd. Příprava masa se liší u různých druhů - kuřecí, zvěřina, hovězí, ryby, atd. Záleží také na stáří masa (zvířete) a část, ze které maso pochází – kýta, bok, atd. Je velmi výživné, ptotože obsahuje hodně živin a hlavně důležitý prvek pro náš organismus a to jsou bílkoviny.







Položek: 947, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Maso:
  • Velikonoční králík
    Velikonoční králík Při jarních velkonočních svátcích bývalo zvykem připravovat hlavní masitý pokrm z mladého zvířete a vybíralo se z toho, co běhalo po dvoře. My dnes vybíráme z n..
  • Mleté masové řízky
    Mleté masové řízky Na řízky se obvykle používá kompaktní a kvalitnější maso vepřové, drůbeží či rybí. Tím možnost přípravy řízků nekončí, protože se dají připravit i z masa mletéh..
  • Oběd z krůtích plátků
    Oběd z krůtích plátků Krůtí maso, zvláště pak bílé, je velmi jemné, nepříliš výrazné chuti, málo tučné a lze z něj připravit celou řadu jídel. Celá krůta je pro několikačlennou rodin..


Nové příspěvky
  • Re: Re: Měla by se péct 3 hodiny.
    Děkuji za super trik. určitě ho časem vyzkouším. Marek z https://www.rawmarket.cz
  • Hamburgery
    Dobrý den, hamburgery musejí být dobře ugrilovány. Odpověď naleznete zde:...
  • Hmmmm...
    Jak dlouho a na kolik stupňů to mam péct? ?? O tom tu není nic napsáno. .. mam elektrickou...
  • Medový dip
    2cibule osmžit do zlatova na oleji,přidej lžíci másla.Do vychladlé směsi přidáme 1lžíci plnotučné...
  • Re: Pečené kuře a la kachna
    ad Dana Lejdarová: vidíte, a na Moravě se zase neříká "kachní", ale jen "kačení" :-) neboli to,...