Recepty: Maso

Maso Maso je v našich kuchyních velmi oblíbené, dá upravovat mnoha způsoby a šikovný kuchař či kuchařka dokáží snadno připravit skvělý pokrm. Můžeme ho smažit, péct, dusit, nakládat, udit, grilovat, sušit, atd. Příprava masa se liší u různých druhů - kuřecí, zvěřina, hovězí, ryby, atd. Záleží také na stáří masa (zvířete) a část, ze které maso pochází – kýta, bok, atd. Je velmi výživné, ptotože obsahuje hodně živin a hlavně důležitý prvek pro náš organismus a to jsou bílkoviny.







Položek: 947, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Maso:
  • Kuřecí z pánve
    Kuřecí z pánve Kuřecí maso je snadno dostupné i v menších a pro kuchyňské zpracování již připravených porcích a jeho cena v obchodech je přiměřená. Proto bývá na stole poměrně..
  • Smažené kuře
    Smažené kuře Pokud si naplánujeme něco smaženého, pak je možné říci, že kuřecí maso je velmi dobrý nápad. Není tučné, je rychle prosmažené, lze ho smažit kromě klasického tr..
  • Maso a zelí
    Maso a zelí Zelí samozřejmě podáváme k masu jako přílohu připravenou ze zelí hlávkového, sterilovaného nebo kyselého a nepochybně jde o jednu z nejpoužívanějších zeleninový..


Nové příspěvky