Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 138, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Losos
    Ještě před nedávnem byli lososi pochoutkou středních a vyšších tříd, avšak postupem času se jejich vynikající maso zabydlelo ve všech kuchyních. Je to nejoblíbe..
  • Pangasius se zeleninou
    Pangasius se zeleninou Pangasius se stal v naší kuchyni často připravovanou a oblíbenou rybou především proto, že má velmi málo kostí a tak, jak je prodáván je prakticky neobsahuje vů..
  • Losos a zelenina
    Losos a zelenina Losos a zelenina je velmi dobrá kombinace. Chutná, zdravá a rychle připravená. Maso z lososa je sice tučnější, přesto je však zdraví prospěšné, protože obsahuje..


Nové příspěvky
  • lepenec
    Tento recept využíváme na chalupě, je to rychlé a podáváme to s uvařenými párky a říkáme tomu...
  • Re: Ta gramatika
    ,,ty nelepší bramboráky :-D" ach jo ..
  • Ricoré
    Kakao často nahrazuji kávovinovými nápoji, doporučuji :)
  • Caro
    Misto kakaa by slo pouzit Caro. Kulicky by mely vice kavovy nadech, ale pritom stale bez kofeinu :)
  • Cerealni napoje
    Ja si myslim, ze i cerealni napoje zde patri! :)