Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 138, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Pangasius se zeleninou
    Pangasius se zeleninou Pangasius se stal v naší kuchyni často připravovanou a oblíbenou rybou především proto, že má velmi málo kostí a tak, jak je prodáván je prakticky neobsahuje vů..
  • Krabí tyčinky surimi
    Krabí tyčinky surimi Není to příliš dávno, kdy se krabí tyčinky objevily na našem trhu. Postupně se staly oblíbeným polotovarem, protože z nich jdou velice rychle připravovat saláty..
  • Vaříme z mořských ryb
    Vaříme z mořských ryb Rybí maso je zdrojem velmi kvalitních bílkovin a přitom má většinou velmi nízký obsah tuku. U mořských ryb je pro nás důležitý obsah jódu. Velmi dlouho bylo na ..


Nové příspěvky
  • Re: nápoj
    Souhlasim, taky pouzivam Caro :) A pridavam nekdy i do peceni :)
  • Re: A co ta cestina ???
    Okurek i cibula nebo cibul je bežné nářeční stejně jako kobzol, kobzole erteple, zemák - přiznám...
  • Re: kava
    Caro je dobre :) S mlekem vyborna kombinace, doporucuju!
  • bila kava
    Ja teda znam ceskou bilou kavu, ktera je delana z kavoviny (bez kofeinu), ne kavy :) Napr. dobre...
  • konečně jsem zase štastný
    Objevil jsem tento recept na knedlíky, povedly se napoprvé a chutnaly. Vždycky jsem si vzal do...