Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 135, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Krabí tyčinky surimi
    Krabí tyčinky surimi Není to příliš dávno, kdy se krabí tyčinky objevily na našem trhu. Postupně se staly oblíbeným polotovarem, protože z nich jdou velice rychle připravovat saláty..
  • Pangasius smažený, dušený a pečený
    Pangasius smažený, dušený a pečený Pangasius dodávaný na náš trh je uměle pěstovaná sladkovodní ryba, dovážená především z Asie. Jedná se o druh sumce, jehož maso je velice jemné a chutné. Ryba s..
  • Vánoční kapr
    Vánoční kapr Ke štědrovečerní večeři se kapr připravuje tradičně nejčastěji smažený. Ale i u smaženého kapra můžeme vyzkoušet některé drobné změny při jeho přípravě. Někdy z..


Nové příspěvky
  • koktejl
    skvelé a hlavne zdravé nápoje si rada pripravujem z Caro nápoja, ktorý je skvelý do rôznych...
  • nápoj
    skvelé zdravé nápoje si rád pripravujem s pomocou nápoja Caro, z ktorého sa dajú pripraviť skvelé...
  • recept
    skvelý recept, ktorý ja som doplnila o skvelý zdravý nápoj Caro
  • nic moc
    Hovadina je treba pridat stuzovadla
  • Bezkofeinova varianta
    Hmm, co takhle misto kavy zkusit kavovinu? Napr. Caro - neobsahuje kofein, takze by si pochutnaly...