Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 138, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Rychlé a chutné rybí filé
    Rychlé a chutné rybí filé Nevíte co vařit, aby to bylo rychlé a chutné. Pak vyzkoušejte některý z receptů na rybí filé. Rybí filé je jedním z druhů masa, které je vždy v nabídce speciáln..
  • Vaříme z mořských ryb
    Vaříme z mořských ryb Rybí maso je zdrojem velmi kvalitních bílkovin a přitom má většinou velmi nízký obsah tuku. U mořských ryb je pro nás důležitý obsah jódu. Velmi dlouho bylo na ..
  • Losos a zelenina
    Losos a zelenina Losos a zelenina je velmi dobrá kombinace. Chutná, zdravá a rychle připravená. Maso z lososa je sice tučnější, přesto je však zdraví prospěšné, protože obsahuje..


Nové příspěvky