Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 135, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Losos
    Ještě před nedávnem byli lososi pochoutkou středních a vyšších tříd, avšak postupem času se jejich vynikající maso zabydlelo ve všech kuchyních. Je to nejoblíbe..
  • Pangasius se zeleninou
    Pangasius se stal v naší kuchyni často připravovanou a oblíbenou rybou především proto, že má velmi málo kostí a tak, jak je prodáván je prakticky neobsahuje vů..
  • Ryba nalehko
    Ryba nalehko Rybí pokrmy jsou celkem právem považovány za dietní nebo alespoň lehké a zdravé jídlo, ve kterém se neskrývají zbytečné kalorie a ze kterého lidský organismus z..


Nové příspěvky
  • Boží řezy
    V receptu na Boží řezy je uvedeno dvě lžíce solamylu,prosím Vás ,kde se přidává,protože v postupu...
  • Re: Vegetariánská tortila se sádlem?
    Mexická tortilla je především z kukuřičné mouky, ne pšeničné. Celé je to česká úprava.
  • Vegetariánská tortila se sádlem?
    To se mi moc nezdá. Je tedy v původní mexické receptuře sádlo, nebo to je až česká úprava?
  • mnam
    jeto opravdu vinikajici s bramborovou kasi s česnekem mnam
  • řízky
    výborné a diabolské :) ako prílohu som servírovala zemiakové guličky pommes noisettes