Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 138, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Vaříme z mořských ryb
    Vaříme z mořských ryb Rybí maso je zdrojem velmi kvalitních bílkovin a přitom má většinou velmi nízký obsah tuku. U mořských ryb je pro nás důležitý obsah jódu. Velmi dlouho bylo na ..
  • Jak a s čím zapékat lososa
    Jak a s čím zapékat lososa Losos je ryba velmi známá a jeho narůžovělé až dočervena zbarvené maso patří mezi nejchutnější a nejkvalitnější rybí masa. V našich řekách se losos dnes již běž..
  • Pangasius smažený, dušený a pečený
    Pangasius smažený, dušený a pečený Pangasius dodávaný na náš trh je uměle pěstovaná sladkovodní ryba, dovážená především z Asie. Jedná se o druh sumce, jehož maso je velice jemné a chutné. Ryba s..


Nové příspěvky
  • kedlubnový salát
    Kedlubnový salát jsem vyzkoušela a moc nám chutnal doporučuji jej vyzkoušet.
  • Neskutečnost
    Takovou odpornost bych nesnědl.
  • ...
    Alespon si to po sobě přečíst a opravit překlepy by bylo fajn.. jinak je to skvělý i s...
  • Re: rajska
    JSI SPRÁVNĚ ZAMINDRÁKOVANÉ HOVADO, JEDNODUŠE KLASICKÝ VÝPLOD DNEŠNÍ DEMOKRACIE.
  • Re: ovesné vločky
    Já sušenky taky peču a dělám je z vloček z Lidla,jsou výborné,drobné.