Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 135, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Rychlé a chutné rybí filé
    Rychlé a chutné rybí filé Nevíte co vařit, aby to bylo rychlé a chutné. Pak vyzkoušejte některý z receptů na rybí filé. Rybí filé je jedním z druhů masa, které je vždy v nabídce speciáln..
  • Losos
    Ještě před nedávnem byli lososi pochoutkou středních a vyšších tříd, avšak postupem času se jejich vynikající maso zabydlelo ve všech kuchyních. Je to nejoblíbe..
  • Ryba jako postní jídlo
    Ryba jako postní jídlo Při všech půstech a tedy i během předvelikonočního půstu je maso z ryb a dalších ve vodě žijících živočichů povoleno jako vhodný pokrm. Při nahlédnutí do starýc..


Nové příspěvky
  • Pani mc-cain
    Paní si asi myslí,že Češi rádi žerou jen zmražené polotovary a ještě k tomu Americké,jestli si...
  • Návrh tiché vraždy
    Proboha zabijte už někdo tu kokotku co tu všade furt jen píše o svým přežírání hranolkama a...
  • Re: Re: Lasange jsou prostě skvělé
    neplet se do života jinem
  • príloha
    jednoznačne ako prílohu odporúčam hranolky a zemiačiky od mccain a skvelým produktom je aj ich...
  • príloha
    jednoznačne ako prílohu odporúčam hranolky a zemiačiky od mccain a skvelým produktom je aj ich...