Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 138, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Rychlé a chutné rybí filé
    Rychlé a chutné rybí filé Nevíte co vařit, aby to bylo rychlé a chutné. Pak vyzkoušejte některý z receptů na rybí filé. Rybí filé je jedním z druhů masa, které je vždy v nabídce speciáln..
  • Ryba jako postní jídlo
    Ryba jako postní jídlo Při všech půstech a tedy i během předvelikonočního půstu je maso z ryb a dalších ve vodě žijících živočichů povoleno jako vhodný pokrm. Při nahlédnutí do starýc..
  • Pangasius se zeleninou
    Pangasius se zeleninou Pangasius se stal v naší kuchyni často připravovanou a oblíbenou rybou především proto, že má velmi málo kostí a tak, jak je prodáván je prakticky neobsahuje vů..


Nové příspěvky
  • hodnocení
    super, určitě doporučuju. Výborný.
  • Caro
    Mnam, a jeste k tomu hrnicek tepleho Caro! :)
  • LF
    na vše používám pudink uvařený ve vodě
  • Vynikajíci vdolečky
    Tšsto šlo krásně dělat, vdolečky jsem vykrajovala malou skleničkou, hned smažila. Vše OK, všem...
  • Re: nápoj
    Souhlasim, taky pouzivam Caro :) A pridavam nekdy i do peceni :)