Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 138, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Krabí tyčinky surimi
    Krabí tyčinky surimi Není to příliš dávno, kdy se krabí tyčinky objevily na našem trhu. Postupně se staly oblíbeným polotovarem, protože z nich jdou velice rychle připravovat saláty..
  • Pangasius se zeleninou
    Pangasius se zeleninou Pangasius se stal v naší kuchyni často připravovanou a oblíbenou rybou především proto, že má velmi málo kostí a tak, jak je prodáván je prakticky neobsahuje vů..
  • Losos
    Ještě před nedávnem byli lososi pochoutkou středních a vyšších tříd, avšak postupem času se jejich vynikající maso zabydlelo ve všech kuchyních. Je to nejoblíbe..


Nové příspěvky
  • Ricoré
    Doporučuji ledovou kávu s Caro Ricoré, to obsahuje jak kvalitní praženou rozpustnou kávu, tak...
  • Re: rada
    To se nedá přesně říci, když každý dává jiné ingredience. jiný druh oleje, jiný poměr brambor,...
  • Ryngle
    Kolik KJ obsahuje ryngle? Zjistila jsem,že u tohoto ovoce se hodnoty u různých poradců velice...
  • Re: Re: Re: Foto
    Ano to je kremenac to neni klouzek...ten ma citronovo zlutou stopku
  • Re: Re: Re: čočku budu dělat poprvé s mačkaným česnekem.
    Česnek a majoránka se dávají do čočkové polévky, nikoliv do čočky na kyselo ...