Recepty: Ryby

Maso > Ryby

Ryby Rybí maso obsahuje mnoho důležitých vítamínů a látek, které naše tělo ke zdravému životu potřebuje. Ryby jsou zdrojem fosforu, hořčíku, vápníku a jódu, který v naších potravinách většinou chybí. Což znamená, že bychom měli více konzumovat mořské ryby a jiné plody moře. Je též známo, že rybí maso je lehce stravitelné, proto se doporučuje při dietách, po operacích, atd. Nevýhodou je, že se rychle kazí, proto musíme ihned zpracovat nebo hned zamrazit.







Položek: 135, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Ryby:
  • Ryba jako postní jídlo
    Ryba jako postní jídlo Při všech půstech a tedy i během předvelikonočního půstu je maso z ryb a dalších ve vodě žijících živočichů povoleno jako vhodný pokrm. Při nahlédnutí do starýc..
  • Jak a s čím zapékat lososa
    Jak a s čím zapékat lososa Losos je ryba velmi známá a jeho narůžovělé až dočervena zbarvené maso patří mezi nejchutnější a nejkvalitnější rybí masa. V našich řekách se losos dnes již běž..
  • Vaříme z mořských ryb
    Vaříme z mořských ryb Rybí maso je zdrojem velmi kvalitních bílkovin a přitom má většinou velmi nízký obsah tuku. U mořských ryb je pro nás důležitý obsah jódu. Velmi dlouho bylo na ..


Nové příspěvky
  • nic moc
    Hovadina je treba pridat stuzovadla
  • Bezkofeinova varianta
    Hmm, co takhle misto kavy zkusit kavovinu? Napr. Caro - neobsahuje kofein, takze by si pochutnaly...
  • Caro
    Recept vypada dobre! Co takhle misto instantni kavy zkusit kavovinu, treba Caro? Neobsahuje...
  • Caro v kuchyni
    Souhlasím, Caro má spousty využití v kuchyni, kromě toho, že je to chutný nápoj bez kofeinu :)
  • nápoj
    Skvelé koktejly, smoothie a iné dobroty sa dajú pripraviť z výživného nápoja Caro, ktorý by nemal...