Mleté maso s kapustou

Mleté maso s kapustou
Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg mletého masa
  • 1 menší kapusta
  • 1 vejce
  • 10 dkg strouhanky
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Kapustu uvaříme do poloměkka, vymačkáme vodu a umeleme ji s masem
  2. Přidáme vejce, utřený česnek, strouhanku, osolíme, opepříme a důkladně promícháme
  3. Připravenou hmotu rozprostřeme do sádlem vymazaného pekáče a upečeme dorůžova

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X