Cuketa osmažená v křupavém trojobalu

Cuketa osmažená v křupavém trojobalu
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 velká cuketa
  • trocha hl. mouky na obalování
  • strouhanka na obalování
  • 1 vejce
  • pepř
  • sůl

Postup receptu

  1. Musíme cuketu omýt, pak jí osušíme a nakrájíme na 1 cm široké kolečka
  2. Potom si rozkvedláme vejce, do kterého dáme sůl a pepř
  3. Kolečka nejprve vyválíme v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance
  4. Opékáme z obou stran do zlatova, kdo nechce strávit čas smažením, je lepší a jednodušší dát vše do fritovacího hrnce
  5. K tomu podáváme brambory, bramborovou kaši, americké brambory a nebo jen tak se zeleninou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X