Pečené kuřecí maso na červeném zelí s medem

Pečené kuřecí maso na červeném zelí s medem
Doba přípravy: 125 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kuře
  • 1–2 sklenice sterilovaného červeného zelí v sladkokyselém nálevu
  • sůl
  • koření na pečené kuře
  • 4 lžičky medu

Postup receptu

  1. Kuře naporcujeme (můžeme také použít 4 čtvrtky), opláchneme a osolíme
  2. Do pekáčku dáme zelí i s nálevem a trošičku (cca 1,5 dl) podlijeme vodou
  3. Na zelí rozprostřeme osolené kuře, které posypeme kořením na pečené kuře a na každou porci dáme jednu vrchovatou lžičku medu
  4. Pečeme v troubě cca 2 hodiny
  5. Příloha: bramborový knedlík nebo houskový knedlík

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X