Recepty: Pizza

Pizza Domácí, mražená nebo pizza připravená od profesionálů svým složením pokaždé uspokojí naše chuťové pohárky. Připravuje se z jednoduchého kynutého těsta, které se musí řádně vyválet (vytáhnout), jinak by po upečení převládalo těsto nad nádivkou. Před pečením se pizza potírá rajským protlakem nebo kečupem (ostrým či jemným). Skladba nádivky již záleží pouze na našem výběru. Pizza může být pouze zeleninová, s uzeninou, s masem, vhodné jsou některé druhy ryb a jiné plody moře, houby, vejce a různé druhy sýra (např. niva, romadur apod.). Pizzu je důležité pečlivě promastit, aby při pečení nevysychala a těsto nebylo tvrdé. Nakonec se sype kořením (dobromysl, bazalka, tymián) a nahrubo nastrouhaným sýrem.







Položek: 47, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123Další strana Poslední strana



Články z kategorie Pizza:
  • Pizza v zimě
    Pizza v zimě Pizzu máme tak trochu podvědomě spojenou s množstvím čerstvých rajčat a jiné zeleniny. Takovou pizzu je samozřejmě nejlepší péci v době přirozené sklizně, kdy b..
  • Domácí pizza
    Domácí pizza Každý ví, co je to pizza. Je to slaný koláč, pocházející z Itálie a proto se v jeho chuti objevují rajčata nebo rajčatová pasta, bazalka nebo oregano a sýr. Dal..
  • Podzimní pizza
    Podzimní pizza Pizzu můžeme péct a samozřejmě také pečeme v každém ročním období. Podzim nám však nabízí na náplň dostatek zeleniny, především čerstvých rajčat a paprik a v na..


Nové příspěvky
  • Boží řezy
    V receptu na Boží řezy je uvedeno dvě lžíce solamylu,prosím Vás ,kde se přidává,protože v postupu...
  • Re: Vegetariánská tortila se sádlem?
    Mexická tortilla je především z kukuřičné mouky, ne pšeničné. Celé je to česká úprava.
  • Vegetariánská tortila se sádlem?
    To se mi moc nezdá. Je tedy v původní mexické receptuře sádlo, nebo to je až česká úprava?
  • mnam
    jeto opravdu vinikajici s bramborovou kasi s česnekem mnam
  • řízky
    výborné a diabolské :) ako prílohu som servírovala zemiakové guličky pommes noisettes