Recepty: Pizza

Pizza Domácí, mražená nebo pizza připravená od profesionálů svým složením pokaždé uspokojí naše chuťové pohárky. Připravuje se z jednoduchého kynutého těsta, které se musí řádně vyválet (vytáhnout), jinak by po upečení převládalo těsto nad nádivkou. Před pečením se pizza potírá rajským protlakem nebo kečupem (ostrým či jemným). Skladba nádivky již záleží pouze na našem výběru. Pizza může být pouze zeleninová, s uzeninou, s masem, vhodné jsou některé druhy ryb a jiné plody moře, houby, vejce a různé druhy sýra (např. niva, romadur apod.). Pizzu je důležité pečlivě promastit, aby při pečení nevysychala a těsto nebylo tvrdé. Nakonec se sype kořením (dobromysl, bazalka, tymián) a nahrubo nastrouhaným sýrem.







Položek: 47, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123Další strana Poslední strana



Články z kategorie Pizza:
  • Podzimní pizza
    Podzimní pizza Pizzu můžeme péct a samozřejmě také pečeme v každém ročním období. Podzim nám však nabízí na náplň dostatek zeleniny, především čerstvých rajčat a paprik a v na..
  • Domácí pizza
    Domácí pizza Každý ví, co je to pizza. Je to slaný koláč, pocházející z Itálie a proto se v jeho chuti objevují rajčata nebo rajčatová pasta, bazalka nebo oregano a sýr. Dal..
  • Rychlé letní pizzy
    Rychlé letní pizzy I když se nám v teplém letním počasí nechce trávit příliš času u teplé plotny nebo trouby, přesto je potřeba někdy připravit k jídlu něco teplého. K letní večeř..


Nové příspěvky