Recepty: Přílohy

Přílohy Přílohy jsou buď tepelně zpracované nebo jsou používány za syrova jako např. zelenina. Je jich několik druhů a je jen na nás jakou si vebereme ke konkrétnímu jídlu. Měli bychom také věnovat pozornost vzhledu a v množství příloh. K některým hodně sytým jídlům se ani příloha nepodává jako jsou např. plněné bramboráky masem, atd.







Položek: 112, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Přílohy:
  • Smažené bramborové přílohy
    Smažené bramborové přílohy Brambory jako přílohu můžeme podávat v nejrůznějších úpravách a to od prostých vařených brambor, bramborové kaše, pečených brambor až po různě ochucené saláty...
  • Chlupaté knedlíky
    Chlupaté knedlíky Podzimní brambory už bývají dostatečně vyzrálé, ale přitom mají daleko do klíčení, mají přiměřený obsah vody, ale přitom ještě nevysychají a najdou se mezi nimi..
  • Vánoční bramborový salát
    Vánoční bramborový salát Kolik je na světě a z toho u nás receptů na bramborový salát, to určitě nikdo není schopen spočítat. Přesto má příprava dobrého bramborového salátu několik zása..


Nové příspěvky