Recepty: Přílohy

Přílohy Přílohy jsou buď tepelně zpracované nebo jsou používány za syrova jako např. zelenina. Je jich několik druhů a je jen na nás jakou si vebereme ke konkrétnímu jídlu. Měli bychom také věnovat pozornost vzhledu a v množství příloh. K některým hodně sytým jídlům se ani příloha nepodává jako jsou např. plněné bramboráky masem, atd.







Položek: 112, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Přílohy:
  • Houskové knedlíky
    Houskové knedlíky Houskové knedlíky jsou tradiční českou přílohou hlavně k omáčkám a to i přesto, že jsou často vysmívány a někdy až zatracovány. Co také jiného podávat ke svíčko..
  • Chlupaté knedlíky
    Chlupaté knedlíky Podzimní brambory už bývají dostatečně vyzrálé, ale přitom mají daleko do klíčení, mají přiměřený obsah vody, ale přitom ještě nevysychají a najdou se mezi nimi..
  • Pečeme domácí chléb bez domácí pekárny
    Domácí pekárna je zajisté užitečným pomocníkem v domácnosti. Z nejrůznějších důvodů ji ale ne každý vlastní. Ať už je to nedostatek místa, nechuť k dalšímu přís..


Nové příspěvky
  • Grilování
    Dobrý den, na grilu mám nejraději kuřecí maso. Vřele doporučuji tento recept...
  • Re: Vám chutná Hellmans?
    Ne, Hellmans nám doma naprosto nechutná, ale lidi ji tu v Čechách kupují, tak nevím. My máme rádi...
  • Re: Re: Měla by se péct 3 hodiny.
    Děkuji za super trik. určitě ho časem vyzkouším. Marek z https://www.rawmarket.cz
  • Hamburgery
    Dobrý den, hamburgery musejí být dobře ugrilovány. Odpověď naleznete zde:...
  • Hmmmm...
    Jak dlouho a na kolik stupňů to mam péct? ?? O tom tu není nic napsáno. .. mam elektrickou...