Recepty: Přílohy

Přílohy Přílohy jsou buď tepelně zpracované nebo jsou používány za syrova jako např. zelenina. Je jich několik druhů a je jen na nás jakou si vebereme ke konkrétnímu jídlu. Měli bychom také věnovat pozornost vzhledu a v množství příloh. K některým hodně sytým jídlům se ani příloha nepodává jako jsou např. plněné bramboráky masem, atd.







Položek: 112, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Přílohy:
  • Houskové knedlíky
    Houskové knedlíky Houskové knedlíky jsou tradiční českou přílohou hlavně k omáčkám a to i přesto, že jsou často vysmívány a někdy až zatracovány. Co také jiného podávat ke svíčko..
  • Šťouchané brambory
    Šťouchané brambory Jistě jste sis všimli, že poslední dobou se jako doporučovaná příloha často objevují šťouchané brambory. Možná ještě častěji než bramborová kaše nebo obyčejné v..
  • Těstoviny jako příloha
    Těstoviny jako příloha Těstoviny jsou pro svou možnost rychlé přípravy oblíbenou přílohou k masovým i zeleninovým jídlům. Protože je většinou kupujeme jako polotovar, tak se nemusíme ..


Nové příspěvky