Recepty: Přílohy

Přílohy Přílohy jsou buď tepelně zpracované nebo jsou používány za syrova jako např. zelenina. Je jich několik druhů a je jen na nás jakou si vebereme ke konkrétnímu jídlu. Měli bychom také věnovat pozornost vzhledu a v množství příloh. K některým hodně sytým jídlům se ani příloha nepodává jako jsou např. plněné bramboráky masem, atd.







Položek: 112, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Přílohy:
  • Chlupaté knedlíky
    Chlupaté knedlíky Podzimní brambory už bývají dostatečně vyzrálé, ale přitom mají daleko do klíčení, mají přiměřený obsah vody, ale přitom ještě nevysychají a najdou se mezi nimi..
  • Pečeme housky, rohlíky a jiné bílé pečivo
    Máte chuť na křupavé, dozlatova upečené housky, rohlíky, bagety a další bílé pečivo? Až na vzácné výjimky je jedinou možností, že si je upečete sami. Kdo ještě ..
  • Gnocchi, noky, halušky
    Gnocchi, noky, halušky Gnocchi, noky a halušky nejsou tři různá jídla, ale pouze tři různé názvy pro stejný druh přílohy k masitým nebo zeleninovým pokrmům nebo k omáčkám. K těmto tře..


Nové příspěvky
  • Re: Re: Měla by se péct 3 hodiny.
    Děkuji za super trik. určitě ho časem vyzkouším. Marek z https://www.rawmarket.cz
  • Hamburgery
    Dobrý den, hamburgery musejí být dobře ugrilovány. Odpověď naleznete zde:...
  • Hmmmm...
    Jak dlouho a na kolik stupňů to mam péct? ?? O tom tu není nic napsáno. .. mam elektrickou...
  • Medový dip
    2cibule osmžit do zlatova na oleji,přidej lžíci másla.Do vychladlé směsi přidáme 1lžíci plnotučné...
  • Re: Pečené kuře a la kachna
    ad Dana Lejdarová: vidíte, a na Moravě se zase neříká "kachní", ale jen "kačení" :-) neboli to,...