Perfektní pstruh pečený na bylinkách a máslíčku

Perfektní pstruh pečený na bylinkách a máslíčku
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 pstruzi (4 porce)
  • sůl
  • máslo
  • olivový olej
  • čerstvé nebo sušené bylinky ( rozmarýn, tymián, oregano)
  • citronová šťáva
  • 1–1,5 dl bílého vína

Postup receptu

  1. Pstruha naporcujeme, podle potřeby dočistíme a osolíme
  2. Na rozehřátém oleji ho opečeme, pak přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem
  3. Dusíme asi 15 minut, až je maso měkké
  4. Pak šťávu dochutíme solí a citronovou šťávou a ihned podáváme
  5. Příloha: vařené brambory

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X