Rizoto se žampiony

Rizoto se žampiony
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg růžičkové kapusty
  • 25 dkg rýže
  • 20 dkg žampionů (nebo jiných hub)
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 1 cibule
  • sůl
  • strouhaný sýr.

Postup receptu

  1. Očištěnou růžičkovou kapustu podlijeme trochou osolené vody a podusíme ji doměkka
  2. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme propláchnutou, spařenou a okapanou rýži, zalijeme 6 dl vody, osolíme a dusíme doměkka
  3. Na másle osmažíme očištěné a na plátky nakrájené žampiony
  4. Do měkké rýže přidáme žampiony a okapanou na menší kousky pokrájenou růžičkovou kapustu a nejlépe vidličkou lehce promícháme
  5. Na talíři sypeme jednotlivé porce strouhaným sýrem

Mrkněte, jak jsme ohodnotili pánve z titanu v naší recenzi.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X