Rybí filé na zelenině

Rybí filé na zelenině
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg filé z mořské ryby
  • 40 dkg barevných paprik
  • 2 menší mrkve
  • 20 dkg listového špenátu
  • 2 cibule
  • šťáva z půlky citrónu
  • olej
  • hladká mouka
  • 200 ml zeleninového vývaru
  • 150 ml mléka
  • 50 g lososové pasty
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. Rybu nejdříve omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a nakrájíme na kousky
  2. Oloupeme mrkev, cibuli a společně s paprikami nakrájíme nadrobno
  3. Cibuli opečeme na oleji, lehce poprášíme moukou, opražíme a zalijeme zeleninovým vývarem
  4. Přilijeme mléko a vmícháme pastu
  5. Dobře rozmícháme
  6. Přidáme nakrájenou zeleninu a dusíme 10-12 minut ( podle velikosti ) a nakonec přidáme i rybu a špenát
  7. Vše dusíme dalších 10-12 minut ,osolíme a opepříme
Komentáře
  1. kdo má rád zdravé a nesmažené jídla, tak jsi na tomto receptu pochutná.Přidala jsem tam ještě brokolici a porek, máme to totiž moc rádi.Máme děti a těm to taky chutná.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X