Rybí karbanátky v kyselém nálevu

Rybí karbanátky v kyselém nálevu
Doba přípravy: 0 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 0

Ingredience

  • 1 kg rybího masa
    3 lžíce krupice (dětské)
    1 lžíce oleje
    5 lžic strouhanky
    sůl
    1/2 lžičky pepře
    špetka muškátového květu
  • majoránka
    (možno i jiné koření dle chuti)

Postup receptu

  1. Ryby vykucháme, odstraníme šupiny a hlavu, uvaříme na pařáku do měkka
  2. Potom vykostíme pouze páteř a velké dlouhé kosti
  3. Umeleme (možno přidat k mletí
    cibuli a česnek)
  4. Pak k mletému přidáme všechny přísady a pořádně prohněteme
  5. Tvoříme malé kuličky a rozplácneme na placičku
  6. Ve fritéze opečeme do zlatova
  7. (Neobalujeme ve strouhance)

    Naházíme do sklenic, proložíme cibulí, možno i feferonu atd

  8. Zalejeme horkým
    nálevem (DEKO + 40 cukerinů)
  9. Uzavřeme sklenice a necháme asi 5 dní uležet

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X