Rychlá nekynutá pizza

Rychlá nekynutá pizza
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

Nekynuté těsto

  • 45 dkg hladké mouky
  • 4 lžíce oleje
  • 1 kostka droždí
  • cca 2,5 dl vody
  • sůl
  • špetka cukru

Náplň

  •  2 malé cukety
  • 2 cibule
  • 2 papriky
  • 2 lžíce kečupu
  • 10 dkg nivy

Postup receptu

  1. V misce necháme z rozdrobeného droždí, trochy cukru a mouky a vlažné vody vzejít kvásek
  2. Po vzejití jej vlijeme do mouky, přidáme olej a zbytek vlažné vody a propracujeme těsto
  3. Nenecháváme je kynout, ihned je rozválíme na velký plech, poklademe náplní a dáme péct do předehřáté trouby
  4. Náplň: těsto potřeme kečupem, poklademe kroužky cibule, kolečky cukety (mladé nemusíme loupat) a proužky papriky
  5. Posypeme rozdrobenou nivou
Komentáře
  1. Tak jsem to zkoušela….velmi dobrý a jednoduchý recept. Mně z toho sice vznikla taková langoš-pizza, to ale není receptem, spíše mým neumem 🙂 Ale i jako langoš-pizza to chutná výborně.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X