Recepty: Rychlé recepty

Uspěchaná doba si často žádá jídla, která se dají připravit během několika málo minut. Může se zdát, že takové pokrmy postrádají kvalitu, ale pokaždé nemusí být zákonitě prázdná, bez důležitých vitaminů a minerálů, pokud ovšem nekupujeme den co den stejná a předvařená jídla. Jestliže nechceme strávit nad vařením příliš mnoho času, první pomocí může být příprava jídla den předem (připravit základ a druhý den už pouze dokončit). Spěšnou úpravou může projít např. ryba, veškeré mražené zeleniny nebo drůbeží maso. Hotové omáčky k těstovinám se také většinou pouze ohřejí a jednou za čas můžeme využít i instantních omáček (např. houbových, smetanových, gulášů či instantní číny). Taková jídla se však používají zřídka, jen ve výjimečných případech, zejména jsou-li v rodině děti.







Položek: 1203, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Rychlé recepty:
  • Topinky a toasty
    Jak topinky, tak i toasty občas zařazené do našeho jídelníčku mají několik výhod. Jejich příprava je velice rychlá, umožňuje celou řadu kombinací a zpracuje se ..
  • Patison v různých kuchyňských úpravách
    Patison v různých kuchyňských úpravách Z patisonu využíváme plody, které jsou smetanově bílé barvy a plochého tvaru podobného disku. Okraj plodů je vykrajován do malých obloučků po celém obvodu. Poku..
  • Minutky z masa
    Masové minutky je vžitý název pro rychlou přípravu masových pokrmů, kdy dobu přípravy celého pokrmu počítáme skutečně jen na minuty, nikoliv na hodiny. Mezi tyt..


Nové příspěvky