Recepty: Saláty

Saláty Nejlepším doplňkem vařených pokrmů jsou naše oblíbené saláty ze syrové zeleniny. Pro některé strávníky to je jediná čerstvá zelenina, kterou do sebe dostanou. Ale mohou se připravovat i ze zeleniny vařené. Mezi nejzdravější patří saláty ze zeleniny listové - jsou biologicky nejvíce hodnotné. Jsou to saláty zelné, listové, špenátové, řeřichové, s obilných klíčků. Mezi nejoblíbenější a u nás nejčastější patří saláty rajčatové, okurkové, mrkvové, hlávkové a míchaný zeleninový.







Položek: 119, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Saláty:
  • Hroznové víno
    Hroznové víno Dostatečná nabídka hroznového vína v našich obchodech, by nás měla přivést na myšlenku, že i hroznové víno se dá velice dobře v kuchyni využít. Samozřejmě je ko..
  • Salát z těstovin
    Saláty, které podáváme jako samostatné jídlo, případně jen k přesnídávce, se mohou připravovat z nejrůznějších surovin. Jednou z nich jsou i těstoviny, které mo..
  • Salát ve sklenici
    Salát ve sklenici Zeleninové saláty sterilované či nesterilované, které později upotřebíme jako přílohu nebo při přípravě jiných salátů, pomazánek či při dochucení masových jídel..


Nové příspěvky
  • Grilování
    Dobrý den, na grilu mám nejraději kuřecí maso. Vřele doporučuji tento recept...
  • Re: Vám chutná Hellmans?
    Ne, Hellmans nám doma naprosto nechutná, ale lidi ji tu v Čechách kupují, tak nevím. My máme rádi...
  • Re: Re: Měla by se péct 3 hodiny.
    Děkuji za super trik. určitě ho časem vyzkouším. Marek z https://www.rawmarket.cz
  • Hamburgery
    Dobrý den, hamburgery musejí být dobře ugrilovány. Odpověď naleznete zde:...
  • Hmmmm...
    Jak dlouho a na kolik stupňů to mam péct? ?? O tom tu není nic napsáno. .. mam elektrickou...