Recepty: Saláty

Saláty Nejlepším doplňkem vařených pokrmů jsou naše oblíbené saláty ze syrové zeleniny. Pro některé strávníky to je jediná čerstvá zelenina, kterou do sebe dostanou. Ale mohou se připravovat i ze zeleniny vařené. Mezi nejzdravější patří saláty ze zeleniny listové - jsou biologicky nejvíce hodnotné. Jsou to saláty zelné, listové, špenátové, řeřichové, s obilných klíčků. Mezi nejoblíbenější a u nás nejčastější patří saláty rajčatové, okurkové, mrkvové, hlávkové a míchaný zeleninový.







Položek: 119, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 123456Další strana Poslední strana



Články z kategorie Saláty:
  • Salát z těstovin
    Saláty, které podáváme jako samostatné jídlo, případně jen k přesnídávce, se mohou připravovat z nejrůznějších surovin. Jednou z nich jsou i těstoviny, které mo..
  • Saláty ze zeleniny
    Saláty ze zeleniny Saláty ze zeleniny připravujeme pro osvěžení a upevnění zdraví po celý rok. Od jara do podzimu však můžeme ve velké míře využít zeleninu čerstvou. Zeleninové sa..
  • Nakládaná zelenina
    Nakládaná zelenina Vrcholí období, kdy je k dostání řada nejrůznější zeleniny. S trochou námahy můžeme připravit samostatně nakládané druhy nebo velmi pestré směsi, které nám v ná..


Nové příspěvky