Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 2 telecí srdce
- 40 g slaniny
- 5é g másla nebo tuku
- sůl
- na špičku nože pepře
- lžíce mouky
- jedna cibule.
Postup receptu
- Srdce pokrájíme na tenké plátky a protáhneme slaninou
- N azbytku salniny a tuku zpěníme pokrájenou cibuli, plátky srdce poprášíme moukou a na slanině krátce opečeme
- Podlijeme trochou vývaru, opepříme a dusíme do měkka
- Chceme- li více omáčky, necháme ji vysmahnout, zaprášíme znova trochou mouky a podlijem a povaříme
- Omáčku můžeme změnit přidáním trocha bílého vínka
Jednoduchý a srozumitelný recept, nenina tom co zkazit, jen možná připálit. Takové recepty mám ráda.
No u nás nevaříme oběd s někým,a le já sama a plně si to užívám po týdením nevařenía hrozně mě to baví a naplňuje:)
mooc ráda chosím na vaše AZ- recepty pro Váš výběr receptů a krásné stránky:)