Recepty: Těstoviny

Těstoviny Těstoviny jsou v naší kuchyni oblíbenou přílohou, ale i hlavním jídlem. Těstoviny rozdělujeme na vaječné a bezvaječné, oblíbenější jsou bezvaječné. V dnešní době je tolik druhů těstovin, že s nimi můžeme snadno experimentovat. Jejich úprava je velmi jednoduchá, jen si musíme hlídat, aby se těstoviny vařily v dostatečném množství vody, což je důležité pro chuť a konzistenci. Aby se nám moc nelepily přidáváme trochu oleje do vody. Těstoviny se dají zařadit i do dietního režimu s kombinací zeleniny a masa, jsou lehce stravitelné.







Položek: 76, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 1234Další strana Poslední strana



Články z kategorie Těstoviny:
  • Zapékané těstoviny
    Zapékané těstoviny Zapékání těstovin není žádná novinka, recepty na zapékané flíčky se šunkou nebo uzeným masem najdeme i ve velmi starých kuchařkách. Dospělí si je jistě velmi do..
  • Sladké nudle
    Sladké nudle Pro pestrost připravovaných a podávaných jídel se občas zařadí i některé ze sladkých jídel. Jedním z obvyklých a poměrně rychlých jsou těstoviny nasladko. Přijd..
  • Těstoviny s omáčkou
    Těstoviny s omáčkou Těstoviny, které v nejrůznějších druzích nacházíme dnes v obchodech se stávají jednou ze základních potravin. Kupují se jako polotovar, takže odpadá poměrně nár..


Nové příspěvky