Recepty: Těstoviny

Těstoviny Těstoviny jsou v naší kuchyni oblíbenou přílohou, ale i hlavním jídlem. Těstoviny rozdělujeme na vaječné a bezvaječné, oblíbenější jsou bezvaječné. V dnešní době je tolik druhů těstovin, že s nimi můžeme snadno experimentovat. Jejich úprava je velmi jednoduchá, jen si musíme hlídat, aby se těstoviny vařily v dostatečném množství vody, což je důležité pro chuť a konzistenci. Aby se nám moc nelepily přidáváme trochu oleje do vody. Těstoviny se dají zařadit i do dietního režimu s kombinací zeleniny a masa, jsou lehce stravitelné.







Položek: 76, zobrazeno: 1 - 20
První strana Předchozí strana 1234Další strana Poslední strana



Články z kategorie Těstoviny:
  • Lasagne masové i bezmasé
    Lasagne masové i bezmasé Lasagne už pro většinu z nás nejsou žádnou neznámou. Jsou to typické italské zapékané těstoviny, vyráběné a prodávané ve tvaru obdélníčků. Zapékají se s masem, ..
  • Sladké nudle
    Sladké nudle Pro pestrost připravovaných a podávaných jídel se občas zařadí i některé ze sladkých jídel. Jedním z obvyklých a poměrně rychlých jsou těstoviny nasladko. Přijd..
  • Těstoviny se sýrovou omáčkou
    Těstoviny se sýrovou omáčkou Občas nás těstoviny zachrání, když zrovna nevíme, co vařit. Dají se totiž připravovat jak vařené, tak i zapečené v různých obměnách. Například s masem, houbami,..


Nové příspěvky