Tuňáková pomazánka s Lučinou

Tuňáková pomazánka s Lučinou

Ingredience

  • 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
  • 10 dkg Lučiny
  • 2 vařená vejce (nemusí být)
  • 1-2 lžičky plnotučné hořčice
  • asi půl svazku lahůdkové cibulky
  • pažitka
  • sůl
  • pepř.

Postup receptu

  1. Tuňáka vyjmeme a necháme okapat
  2. Očištěnou lahůdkovou cibulku nakrájíme i s natí
  3. pažitku posekáme nadrobno
  4. Tuňáka smícháme s Lučinou a hořčicí, přidáme pokrájenou zeleninu, sůl, pepř a nadrobno nasekaná vařená vejce
  5. Promícháme a dochutíme
Komentáře
  1. túto pomazánku mám veľmi rád a do nej si namáčam hranolky sprinter, ktoré sú hotové za 5 minút

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X