Vinné klobásy v bramboráku

Vinné klobásy v bramboráku
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg vinné klobásy
  • 4 větší syrové brambory
  • trochu mléka
  • hladká mouka
  • sůl
  • pepř
  • česnek
  • majoránka.

Postup receptu

  1. Vinné klobásy v troubě napůl upečeme
  2. Brambory nastrouháme, vodu slijeme, přilijeme trochu mléka, vsypeme hladkou mouku, osolíme, opepříme, podle chuti přidáme česnek a majoránku
  3. Zamícháme a tím si připravíme těsto jako na bramborák
  4. Opečené klobásy zalijeme bramborovým těstem a opečeme po obou stranách
  5. Příloha: zeleninový salát, vařené brambory
Komentáře
  1. Tak tahle variace ba mě asi nikdy nenapadla, je to výborné. Ta vinná klobása tomu dá hrozně zajímavou chuť.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X