Zavařené klobásky

Zavařené klobásky
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • uzené klobásky jaké máte rádi
  • vyvařenou vodu
  • aby nám nezačali klobásky plesnivět
  • sklenice na zavaření a pokud chcete ostřejší dejte tam ktomu kousek chilly papričky.

Postup receptu

  1. Klobásky vkládáme do pořádně vymytých sklenic a zaléváme vyvařenou vychladlou vodou, tak aby byly klobásy ponořené, zavíčkujeme a sterilujeme na 35 minut
  2. Pka je vyndáem necháme vychladnout a druhý dne totéž, zase 35 minut sterilovat a je hotovo
  3. Přeji dobrou chuť je to zaručeně dobrý recept

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X