Ananasová bublanina

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 6 vajec
  • 1/2 hrnku moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 1/2 balíčku oloupaných a nastrouhaných mandlí
  • 1/2 tabulky čokolády
  • 3 lžíce moučkového cukru
  • kompotovaný ananas.

Postup receptu

  1. Žloutky s 1/2 hrnku cukru a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny
  2. Přidáme nastrouhanou čokoládu, mandle a tuhý sníh z bílků, do kterého jsme zašlehali 3 lžíce moučkového cukru
  3. Nakonec vmícháme strouhanku
  4. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech, povrch poklademe okapaným ananasem a zvolna upečeme

Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.