Bábovka EKVÁDOR

Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 1 hrnek šťávy z čerstvých pomerančů
    3 hrnky hladké mouky
    1 hrnek cukru krupice
    1 hrnek oleje
    3 vejce
    1 prášek do pečiva 2 lžíce kandovaného ovoce
    hrubá mouka
    tuk na vymazání formy

Postup receptu

  1. Všechny suroviny dáme do větší mísy a vymícháme je v hladké těsto
  2. Do tukem vymazané a moukou vysypané formy vlijeme těsto
  3. Bábovku Ekvádor pečeme v předehřáté troubě při 170°C zhruba 30 minut

Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.