Jednoduchá domácí barbecue omáčka k masu

Jednoduchá domácí barbecue omáčka k masu
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 velká cibule
  • 2 dl kečupu
  • 1 dl vývaru (nebo piva)
  • 1 lžíce octa
  • 1 lžíce worcesteru
  • 1 lžíce cukru
  • chilli koření a lžička soli

Postup receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s kečupem a vývarem nebo vodou vložíme do rendlíku
  2. Přidáme ocet, worcester, 1 lžíci cukru, špetku chilli koření a sůl
  3. Za stálého míchání povaříme 15 minut
  4. Necháme vychladnout
  5. Studenou omáčku podáváme ke grilovanému masu, gril. špízům, gril. uzeninám

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X