Benátská játra

Benátská játra
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 500 g kuřecích jatýrek
  • 2 cibule na plátky
  • 1 dcl bílého vína
  • trocha vývaru
  • pepř
  • sůl
  • balsamikový ocet na pokapání
  • olej na smažení.

Postup receptu

  1. Nejdříve s emusí kuřecí játra spařit vřelou vodou, dáme je okapat, zprudka je pomalinku opečeme na oleji a po nějaké době vyjmeme Potom si nakrájíme cibulku na olátky a osmahneme tu potom osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a vývarem předchystaným a asi 15 minut podusíme společně
  2. Vrátíme pak játra do hotové omáčky, zakápneme balsamikovým octem a podáváme s bramborem či rýží jak kdo má rád samozřejmně
  3. Dobrou chuť
Komentáře
  1. Je to hodně podobné jako klasické, ale to víno tomu dodá opravdu výbornou chuť.Je to prostě díky tomu vínu jiné a možná i lepší.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X