Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 500 g kuřecích jatýrek
- 2 cibule na plátky
- 1 dcl bílého vína
- trocha vývaru
- pepř
- sůl
- balsamikový ocet na pokapání
- olej na smažení.
Postup receptu
- Nejdříve s emusí kuřecí játra spařit vřelou vodou, dáme je okapat, zprudka je pomalinku opečeme na oleji a po nějaké době vyjmeme Potom si nakrájíme cibulku na olátky a osmahneme tu potom osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a vývarem předchystaným a asi 15 minut podusíme společně
- Vrátíme pak játra do hotové omáčky, zakápneme balsamikovým octem a podáváme s bramborem či rýží jak kdo má rád samozřejmně
- Dobrou chuť
Je to hodně podobné jako klasické, ale to víno tomu dodá opravdu výbornou chuť.Je to prostě díky tomu vínu jiné a možná i lepší.