Rizoto s kuřecím masem a parmazánem

Rizoto s kuřecím masem a parmazánem
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg vařené rýže (váha uvařené rýže)
  • 20 dkg kuřecího masa
  • 5 dkg mrkve
  • 5 dkg uvařené brokolice
  • 10 dkg Nivy
  • 1 Hermelín
  • 1,5 dl smetany
  • petrželka
  • sůl
  • pepř
  • olej.

Postup receptu

  1. Rýži podusíme s osolenou vodou nebo vývarem
  2. Kuřecí maso nakrájené na malé kousky opečeme na oleji, přidáme k němu nastrouhané sýry a promícháme
  3. Zalijeme smetanou a necháme provařit
  4. Vsypeme uvařenou rýži, karotku a brokolici
  5. Dochutíme solí, pepřem a petrželkou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X