Bramborové langoše

Bramborové langoše
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí:6

Ingredience

  • 4 nastrouhané brambory
  • 30 dkg hl. Mouky
  • mléko
  • kvásek
  • sůl.

Postup receptu

  1. Všechny suroviny se zpracujeme jako těsto a necháme nějakou dobu vykynout
  2. Vytvořené plackové langoše pečeme na hodně tuku
  3. Před podáváním potřeme utřeným česnekem se solí a pak nakonec ještě kečup a nastrouhaný sýr
Komentáře
  1. Má teta to dělá tak, že je potře klasicky česnekem a pak je potře tatarskou omáčkou a posype sýrem je to mňamka a místo sýru aidam dáváme nastrouhanou nivu.

  2. Hmm to je taky dobré, ale já zas mám vyzkoušeno s povidlama a na to šlehajdu bomba, zase něco jiného na sladko :)))))

  3. tady ty bremborové jsou snad lepší jak klasické kynuté, neni mě z nich tak hrozně těško a s tím povdlým mňamka.

  4. Jo jo ty z těch brambor mě i chutí víc labuží žaludku a na sladko to nějak nemusíme asi nikdo doma.

  5. chci se zeptat ..brambory mají bejt sirové a kolik kvasnic mám dát?Děkuji za radu Helča

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X