Ingredience
- 4 nastrouhané brambory
- 30 dkg hl. Mouky
- mléko
- kvásek
- sůl.
Postup receptu
- Všechny suroviny se zpracujeme jako těsto a necháme nějakou dobu vykynout
- Vytvořené plackové langoše pečeme na hodně tuku
- Před podáváním potřeme utřeným česnekem se solí a pak nakonec ještě kečup a nastrouhaný sýr
Má teta to dělá tak, že je potře klasicky česnekem a pak je potře tatarskou omáčkou a posype sýrem je to mňamka a místo sýru aidam dáváme nastrouhanou nivu.
Hmm to je taky dobré, ale já zas mám vyzkoušeno s povidlama a na to šlehajdu bomba, zase něco jiného na sladko :)))))
vyzkoušela jsem to s tím povidlým a je to opravdu moc dobroučké
tady ty bremborové jsou snad lepší jak klasické kynuté, neni mě z nich tak hrozně těško a s tím povdlým mňamka.
Jo jo ty z těch brambor mě i chutí víc labuží žaludku a na sladko to nějak nemusíme asi nikdo doma.
Náhodou na sladko je to vinikající s marmeládkou a šlehačkou mňám:))))
Jednoduše my děláme langošky se vším:)jak na slano, tak i na sladko.
chci se zeptat ..brambory mají bejt sirové a kolik kvasnic mám dát?Děkuji za radu Helča