Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6
Ingredience
- 2 kg brambor
- 7 lžic oleje
- hrst zelené petržele
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- jedna polévková lžíce soli
- cibule
- 30 g tuku
Postup receptu
- Brambory omyjeme, zalijeme vařící vodou a ve slupce je uvaříme, ale ne zcela doměkka
- Oloupeme je, pokrájíme na tlusté plátky
- Nasekáme zelenou petržel, cibuli a utřeme česnek
- Vše zpěníme na oleji, přidáme brambory, osolíme je a dobře osmažíme
- Podáváme je horké a sypeme na ně nastrouhaný sýr nebo smaženou cibulku
- Se salátem nebo dušenou zeleninou je to výborná večeře
Tak sem tam skusila přidat osmahlé žampiony na másle a je to takové víc navoněné zkuste to.
je to opravdu dobrota zvlášť osmahnu slaninu nebo uzené a před koncem to do brambor vmíchám. Je to dobré i jako příloha i jako hlavní jídlo.
Já tu slaninku taky k tomu osmahla a bylo to potom výtečné a nejraději k tomu máme kefír a Lučinu.
Hmm s tu slaninkou to nemusí být vůbec k zahození co:)Já to dělla zatím podle tohoto receptu a bylo to výborné. Tohle taky zkusíme.
sekaná je skvělá snad ke všemu a můžu říct, že je dobrá aji ke svíčkové dámy.
Jéét ak to musím hend vyzkoušet s tou svíčkovou to zná lákavě:)
Jo jo já to už vyzkoušela dámy a je to fakt bomba nečekala jsem to a to simyslím, že en ani můj zbytek rosiny doporučuji fakt:)
Karbanatky jsou lepsi z kouepeneho masa a doma umlete .
Nejhorsi karbanatky jsou ,koupene od firmi uz hotove a predsmazene
Do mletého masa zásadně nedávám cibulku, prostě nám to tam vadí, tak jen přidám hodně česneku a majoránky ta to hezky navoní.