Opečené brambory se sýrem nebo s cibulkou

Opečené brambory se sýrem nebo s cibulkou
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 2 kg brambor
  • 7 lžic oleje
  • hrst zelené petržele
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • jedna polévková lžíce soli
  • cibule
  • 30 g tuku

Postup receptu

  1. Brambory omyjeme, zalijeme vařící vodou a ve slupce je uvaříme, ale ne zcela doměkka
  2. Oloupeme je, pokrájíme na tlusté plátky
  3. Nasekáme zelenou petržel, cibuli a utřeme česnek
  4. Vše zpěníme na oleji, přidáme brambory, osolíme je a dobře osmažíme
  5. Podáváme je horké a sypeme na ně nastrouhaný sýr nebo smaženou cibulku
  6. Se salátem nebo dušenou zeleninou je to výborná večeře
Komentáře
  1. Tak sem tam skusila přidat osmahlé žampiony na másle a je to takové víc navoněné zkuste to.

  2. je to opravdu dobrota zvlášť osmahnu slaninu nebo uzené a před koncem to do brambor vmíchám. Je to dobré i jako příloha i jako hlavní jídlo.

  3. Já tu slaninku taky k tomu osmahla a bylo to potom výtečné a nejraději k tomu máme kefír a Lučinu.

  4. Hmm s tu slaninkou to nemusí být vůbec k zahození co:)Já to dělla zatím podle tohoto receptu a bylo to výborné. Tohle taky zkusíme.

  5. sekaná je skvělá snad ke všemu a můžu říct, že je dobrá aji ke svíčkové dámy.

  6. Jo jo já to už vyzkoušela dámy a je to fakt bomba nečekala jsem to a to simyslím, že en ani můj zbytek rosiny doporučuji fakt:)

  7. Karbanatky jsou lepsi z kouepeneho masa a doma umlete .
    Nejhorsi karbanatky jsou ,koupene od firmi uz hotove a predsmazene

  8. Do mletého masa zásadně nedávám cibulku, prostě nám to tam vadí, tak jen přidám hodně česneku a majoránky ta to hezky navoní.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X