Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 25 dkg brokolice
  • 1 lžíce másla
  • 1 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2-3 vejce
  • petrželka.

Postup receptu

  1. Brokolici očistíme a namočíme do slané vody
  2. V kastrolu rozehřejeme máslo a na něm osmahneme nakrájenou cibuli
  3. Brokolici nakrájíme nadrobno, vložíme na cibulku, podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a dusíme doměkka
  4. Měkkou a vydušenou brokolici zalijeme rozšlehanými vejci, promícháme a necháme vejce srazit
  5. Hotové sypeme sekanou petrželkou
  6. Příloha: brambory, chléb, zeleninový salát

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 8 votes

No Comments

  • Vždycky jsem to dělala s květáku a tahle variace mě zajímala, tak jsme se do toho dala a bylo to skvělý díky.K tomu jsme udělla ještě rajčátkový salátek a večeře byla na světě.

  • Souhlasím brokolici jsme do dnešního dne n atenhle způsob neznala a mohu jen potvrdit tvrzení paní, že je to vborné.

  • Nám teda příjde taková dovná vůbec se to nějak nespojí jako uvařený květák s vajíčkem nevím lepší je květáček an ten nedáme dopustit.

  • Brokolice neni špatná, ale musela jsem tam dát víc vajíček, přišlo mě tam těch vajec málo.

  • Brokolici mám moc ráda tak ji jím jak to jde ale že bych to udělala jako mozeček mi nenapadlo a musím říct že je to výborný.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *