Celozrnný česnekový chleb v domácí pekárně

Celozrnný  česnekový chleb v domácí pekárně
Doba přípravy: 4 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1/4 kg hl mouky
  • 1/4 celozrnné mouky
  • troch kmína
  • trocha soli jak máme rádi slané
  • dvě lžičky solamylu
  • kostak droždí
  • 1/4 vody
  • dva stroužky česneku na malinké kousíčky.

Postup receptu

  1. Nalijeme si vodu do pekárny a pak přidáváme mouky, kmín, sůl, česnek, solamyl a na konec dáme droždí a hned zapínáme na pečení
  2. Jen si to dobře nastavte , každá pekárna to má totiž trošku jinak.

Tip: Zajímá vás, jak na výběr domácí pekárny? Přečtěte si naši recenzi.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X