Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 600 g vepřové kýty
- sůl
- pepř
- mletá paprika
- 3 stroužky česneku
- 30 g oleje
- 20 g solamylu
- 50 g oleje na pečení
- 250 g sterilovaného leča
- 200 g měkkého salámu nebo párků
- 50 g kečupu
Postup receptu
- maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, opaprikujeme, očesnekujeme, zakápneme olejem, zaprášíme solamylem, promícháme a necháme odležet
- Maso opečeme na horkém oleji, přidáme sterilované lečo, nakrájený salám, kečup, podle potřeby trochu vody a vše krátce podusíme
- Příloha jsou malé bramboráčky
Zkusila jsme to a je to něco bombastického. Hledala jsme něco podobného, protože jsi tuto chuťovku dáváme v restauraci, když hjedmee na chajdua já ho nikdy neudělal tak a jak oni. tento recept je snad stejný, jen doporučuji.
U nás bramboráky padnou zaručeně zavlast a s tou čertovskou směsí to je něco úžasného a pikantního, vyloženě se to k těm mastným bramborákům hodá díky L.
Znám to trošičku jinak, že je to udělané v brmaborákové kapsičce, ale ono je to nakonec uplně jedno vše je dobré je to naše oblíbené jídlo.
Výborné bramboráčky prostě milujeme a k tomu tu majdu to je mňamozní:)Ještě dávám do té omajdy žampionky osmahlé a porek.
Jo jako kombince je to skvělý nápad a to do toho hodně česneku, aby to vyniklo ta chuť skvělých bramboráčků.