Česneková pomazánka

Doba přípravy: 20 minut

Počet porcí: 4

Ingredience

  • 3 větší stroužky česneku
  • 2 měkké sýry
  • 2 lžíce majonézy
  • 2 lžíce pomazánkového másla
  • tvrdý sýr
  • pepř
  • sůl

Postup receptu

  1. Oloupeme česnek a rozdrtíme, přidáme 2 měkké sýry, trochu majonézy nebo tatarky, 2 lžíce pomazánkového másla
  2. Můžeme přidat i nastrouhaný tvrdý sýr
  3. Osolíme, opepříme a promícháme

Komentáře

  1. A já tam dávám půl na půl bílý jogurt a majolku a ot je pak nářez je to lepší opravdu, vyzkoušejte

  2. Nedokážu si představit, že by měl někdo spotřebu energie třeba při onom plavání 110 kcal/min/kg, protože za 90min plavání by se spotřebovalo energie tolik, co by obyčejnému průměrnému lenochovi stačilo na 270 dní života. Proto se domnívám, že údaj by měl být v cal nebo v jiných jednotkách. Prosím opravte si tuto chybu neboť si někdo bude myslet, že vyleze z vody za pár minut a bude jako proutek.

  3. Presne tak – u hodnot spotreby energie pri jednotlivych aktivitach jsou nespravne uvedenu kcal a jednoznacne tam maji byt jako jednotky cal nebo jeste lepe hodnoty maji byt o 3 rady mensi v kcal

  4. Přesně tak – orientačně jsem porovnal data ze sportesteru a výsledek je „přesný“ – jen se musí vydělit 1000 🙂

  5. A jak je to ve spodní tabulce? Tam je zase místo minuty uvedena hodina a Kcal zůstávají. Že by to konečně autor článku opravil? Nebo pouze vypustil své dílo s chybami a už se o něj nestará?

  6. Místo jogurtu a majolky půl na půl dávám Hellmanns Yofresh – je to jogurtová majonéza, výborná a ušetří mi to práci s mícháním.

  7. Tady ve Spanelsku uz nekolik let se výrobky Hellmans neprodávají, protoze je práve kvuli chuti nikto nechtel. Majonéza Hellmans je ta nejodpornejsí jakou si muzete predstavit.

  8. No, a mají ve Španělsku doopravdy ještě vůbec za co žrát?Mám pocit, že včetně majolky tam zruší krom brambor z ohně i zbytek všech jídel.

  9. Ne, Hellmans nám doma naprosto nechutná, ale lidi ji tu v Čechách kupují, tak nevím. My máme rádi Poličanku, nebo si děláme majonézu doma…

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.