Čínská slepice

Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • maso z vařené slepice
  • 2 cibule
  • 1 hrnek nakrájeného bílého hlávkového zelí
  • 1 zelená paprika
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička mleté sladké papriky.

Postup receptu

  1. Obrané maso nakrájíme na kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme, připravíme si nakrájené hlávkové zelí a papriku nakrájenou na nudličky
  2. Na oleji orestujeme dvě nahrubo nakrájené cibule, přidáme nakrájené hlávkové zelí, nakrájenou papriku, sůl, pepř a papriku
  3. Mírně podlijeme vývarem ze slepice a podusíme
  4. Příloha: těstoviny, dušená rýže, brambory

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.