Čokoládové sushi s mangovou pěnou

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 100 g tmavé plátkové čokolády
  • 2 lžíce sladu
  • pěnu uděláte z: 2 bílky
  • 1 velké zralé mango
  • 1 kelímek zakysané smetany nebo vegetariánského tvarohového krému
  • 1-2 lžíce medu.

Postup receptu

  1. Čokoládu zahřejeme dle návodu na obalu spolu s tekutým sladem
  2. Tekutou čokoládu vlijeme na plech a pomocí stěrky ji uhladíme na placku asi 40 x 15 cm
  3. Necháme ztuhnout
  4. Příprava pěny: bílky vyšleháme do tuhé pěny
  5. Oloupeme a omyjeme mango
  6. Dužinu rozmixujeme s kyselou smetanou
  7. Ochutíme medem
  8. Přidáme vyšlehané bílky
  9. Čokoládu rozkrájíme na 4 pruhy, potřeme pěnou a srolujeme jako Sushi

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 3 votes

Komentáře

  1. je to teda trošku obtížnější, ale co bych neudělala pro svého miláčka, který miluje sladké specialitky je to opravdu skvělá lahoda.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10:00