Cuketové karbenátky

Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 velká cuketa
  • 3 stroužky česneku
  • majoránka
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • strouhanka na zahuštění a na obalování
  • 2 vejce
  • solamyl
  • troch hladké mouky.

Postup receptu

  1. Cuketu nastrouháme v celku neloupeme a osolíme ji
  2. Potom ji necháme asi tak 20 minut odstát, aby pustila šťávu a mi ji následně slijeme, pak přidáváme namačkaný čenek, cibulku na jemno, sůl, pepř, vejce, hl
  3. mouku a strouhanku
  4. Až je těsto tužší, děláme ksarbenátky, které ještě obalíme ve strouhance a samžíme do zlatova

Komentáře

  1. Maminka mě dovezla cukety a tak jsem hledal co s nima a tyhle karbenátky jsou dleikátní i manžel je jedl a to je co říct:)To mě věřte je to masožravec.

  2. zkuste tam přidat tak dvě barmbory na zahuštění a pro chuť je to skvělé:) někdy když mám doma kousek salámku tak ho tma taky nastrouhám a je to bašta k sežrání.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.