Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 5
Ingredience
- 750 g kuřecích prsíček
- sůl
- pepř
- 20 g česneku
- 125 g oleje
- 20 g feferonek
- 250 g sterilovaného leča
- 50 g kečupu
- 100 g slaniny
Postup receptu
- Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, očesnekujeme, zakapeme olejem, promícháme a necháme odležet
- Maso pečeme na horkém oleji, promícháváme, ke konci přidáváme nakrájené feferony, sterilované lečo a krátce podusíme
- Na talíři zdobíme opečenou slaninou
- Jako přílohu doporučujeme smažené hranolky, krokety, rýže
Vyzkoušeno, ale dala jsem tam ještě papriku kalsickou a porek a toho jsem tam dala hodně.
No to určitě hodně pórku tím nic nezkazíme že?A já tam ještě přidávám sterilované kapie a to e pak labůžo:)
Zkusila jsme to maso nakrájet na mini kousíčky a tuto směs dáváat na velké topinky a mělo to velký úspěch.
Na topinky, tak to je výborný nápad?Pořád k tomu hranolky to je už obehraný:)Hned to vyzkouším.
Na topinky to je super tip:))))))Všichni je zbožńujeme a do toho taková směs to bude labůžo!!!!
Já k tomu nejradši hranolečky:)
Dělám je s čínskými nudlemi a když nejsou tak se špagetami.
U nás vedou hranolečky a hodně chilly a jsme všichni spokojení:)
Přidla jsme tam místo sušených chillypapriček čerstvé a olivy na kroužky a tyky to nebylo k zahození?
Přidla jsem tam koriandr a můžu říct, že lepší příchu´t jsem nejedla:)
Přidla jsme tma ještě čerstvou chilly papričku a ne celou a teda celé jídlo bylo uplně zničené!Tak to pálilo, že to nikdo nejedl bohužel marná práce:(Tak si dávejte s tím pozor radši to opepřete pro ostrost toto je zrádné.
Mooc dobroučky, al ejak paní píše pozor na to chilyl taky se mě to vymstilo:)
Je to dobrota, tak tonehaňte babizny
Já ji dneska dělal aa je výtečná, nic bych an ni neměnila teda:)
dělala jsme ji teďk ana oslvu a bylo to skvělé, jen mě to mizelo před očima:)
Místo feferonek dávám kozí rohy a normální červenou papriku.
Já do toho vždycky vrznu kupované lečo a trochu to oostřím a to j panečku jízda.
S lečem jsem to už taky zkoušela je to rycheljší než se prcat se zelninou a ještě ji podusit a tak no:) dobrej tip:)
Kapie jsou v této směsi hrozně dobré:) dodají tomu nasládlou a přitom pikantí 🙂
Feferonky domácí jsou fajn a když se pořádně opraží a nasekají na prožky to je pak ďáblovo pokušení:)
ještě hodně porku a sladké červené paprikya sojovky potom už to nemá chybičku
Jo sojovka tam nesmí chybět to je předi jasná věc
Ananasek je tam vleice dobrý a i Mango sjem vyzkoušela no prostě špička